CUM CITEȘTI
“ETICHETA CURATĂ”?

De ce e diferita ”eticheta curată”?

Prin Eticheta Curată, ne respectăm promisiunea de a-ți oferi produse cu cel mai mare conținut de carne, gustoase și sănătoase, făcute cu măiestrie, din ingrediente curate, de cea mai bună calitate. Descoperă ce se ascunde în spatele Etichetei Cris-Tim.

CUM CITEȘTI ETICHETA CURATĂ?

Deschide Eticheta Curată și află toate informațiile despre ingrediente.

Dă click pe etichetă

Informează-te despre ingredientele folosite

Descoperă toate produsele

Trifosfați

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.

Acid Ascorbic

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul de alterare a cărnii.

Carmine

Se extrage dintr-o sursă naturală comenstibilă și asigură culoarea produsului.

Nitrit de Sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Pasiune pentru inovație.
Respect pentru tine.

Grija pentru oameni, responsabilitatea și calitatea sunt angajamente pe care ni le-am asumat încă de la început. Inovăm continuu, pentru a ne respecta promisiunea de a-ți oferi o #NutrițieSănătoasă.

Fiert-afumat

Preparate cu un conținut mare de carne și mix unic de condimente, introduse în membrane naturale sau artificiale, supuse tratării termice și afumării naturale.

Cover

Etapa

Tranşare & tocare

În funcție de rețetă, măcelarii tranșează și toacă bucățile de carne, în condiții optime de temperatură și umiditate.

Etapa

Condimentare & Umplere

Se condimentează carnea conform rețetei specifice fiecărui produs, apoi se introduce mixul în membrane.

Etapa

Fierbere, Afumare & Răcire

Produsele sunt supuse unui tratament termic perfect controlat. Le fierbem, după care le afumăm cu fum natural de fag, iar, la final, le lăsăm să se răcească.

Etapa

Ambalare & Presurizare & Livrare

Ambalăm produsele în atmosferă protectoare puternic ozonificată, în condiții sterile. Prospețimea de lungă durată este datorată Tehnologiei prin Înaltă Presiune, HPP (high preasure process), unică în România.

Crud-uscat

Mezeluri cu un conținut mare de carne, amestec specific de condimente, introduse în membrane, afumate natural, maturate până la 70 de zile și însămânțate cu mucegai nobil.

Cover

Etapa

Tranşare & tocare

În funcție de rețetă, măcelarii tranșează și toacă bucățile de carne, în condiții optime de temperatură și umiditate.

Etapa

Condimentare & Umplere

Se condimentează carnea conform rețetei specifice fiecărui produs, apoi se introduce mixul în membrane.

Etapa

Afumare & Maturare

Produsele sunt supuse unui tratament termic perfect controlat. Le fierbem, după care le afumăm cu fum natural de fag, iar, la final, le lăsăm să se răcească.

Etapa

Ambalare & Livrare

Ambalăm produsele în atmosferă protectoare puternic ozonificată, în condiții sterile. Prospețimea de lungă durată este datorată Tehnologiei prin Înaltă Presiune, HPP (high preasure process), unică în România.

Specialități

Mezeluri cu un conținut mare de carne de pui, vită sau porc, condimentate după rețeta proprie, lăsate în saramură, aranjate în forme și tratate termic.

Cover

Etapa

Tranşare & tocare

În funcție de rețetă, măcelarii tranșează bucățile de carne în condiții optime de temperatură și umiditate, apoi sunt condimentate.

Etapa

Modelare & Fierbere

Bucățile de carne astfel pregătite sunt mutate, fie în prese speciale, fie sunt legate în plase, înainte de a fi supuse procesului termic prin fierbere.

Etapa

Afumare & Răcire

După procesul de fierbere, preparatele sunt afumate cu fum natural de fag și lăsate să se răcească într-un mediu controlat.

Etapa

Ambalare & Presurizare & Livrare

Ambalăm produsele în atmosferă protectoare, puternic ozonificată și în condiții sterile. Prospețimea de lungă durată este datorată Tehnologiei prin Înaltă Presiune, HPP (high preasure process), unică în România.

Șunci

Preparate cu un conținut mare de carne și mix specific de condimente, aranjate în forme unice și afumate cu fum natural de fag.

Cover

Etapa

Tranşare & tocare

Bucățile de pulpă de porc sunt alese cu grijă, apoi se toacă și condimentează conform rețetei.

Etapa

Modelare & Fierbere

Membranele speciale sunt umplute cu mixul de carne, apoi sunt sigilate și mutate în prese. Șuncile sunt apoi fierte într-un mediu perfect controlat termic.

Etapa

Afumare & Răcire & Feliere

În funcție de rețetă, șuncile pot fi afumate cu fum din lemn natural de fag.

Etapa

Ambalare & Presurizare & Livrare

Ambalăm produsele în atmosferă protectoare, puternic ozonificată și în condiții sterile. Prospețimea de lungă durată este datorată Tehnologiei prin Înaltă Presiune, HPP (high preasure process), unică în România.

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.