Fiert-afumat
Fiert-afumat
Fiert-afumat
Fiert-afumat
Fiert-afumat
Crud uscat
Fiert-afumat
Fiert-afumat
Specialități
Fiert-afumat
Fiert-afumat
Șunci
Fiert-afumat
Fiert-afumat
Gluten Free

Șuncă piept pui

Șunca de Piept de Pui de la Cris-Tim este un produs cu o textură fină și aromă subtilă, potrivit mai ales pentru cei care optează pentru o alimentație slabă în grăsimi.

Șuncă Praga

Cu o textură fină și un gust delicat, șunca de Praga de la Cris-Tim este alegerea perfectă atunci când cauți un preparat deosebit. Conținutul slab de grăsimi îl face potrivit pentru cei care vor o gustare ușoară.

Salam Sinaia

Salamul Sinaia, votat produsul anului 2018, este un produs cu adevărat nobil, din carne de porc și vită, cu o aromă deosebită, rezultată din afumarea cu fum natural din lemn de fag.

Salam Bănățean

Produs din carne de porc și vită, combinate cu slănină de porc și condimente tradiționale, Salamul Bănățean este un produs crud-uscat a cărui aromă deosebită este dată de semințele de muștar și de fumul natural de fag.

Mușchi Țigănesc

Mușchiul Țigănesc este mixul ideal dintre cotlet și ceafă de porc. Cele două bucăți de carne sunt legate cu sfoară, condimentate, apoi aromate prin afumarea cu lemn natural de fag.

Mușchi File

Realizat din carne de porc, fiert și afumat cu lemn natural de fag, Mușchiul file își capătă gustul desăvârșit din mixul specific de condimente.

Salam de vara

Produs din carne de porc și vită, fiert și dublu afumat cu lemn natural de fag, Salamul de Vară este un produs tradițional, care nu lipsește de pe mesele românilor.

Salam Rustic

Produs dintr-un mix de carne de porc și vită, Salamul Rustic se remarcă prin condimentele specifice și aroma sa deosebită rezultată din afumarea cu lemn natural de fag.

Bacon

Produs din piept de porc, fiert și afumat cu lemn natural de fag, Bacon-ul Cris-Tim îți oferă gustul unic și savuros al cărnii autentice.

Bacon

Produs din piept de porc, fiert și afumat cu lemn natural de fag, Bacon-ul Cris-Tim îți oferă gustul unic și savuros al bacon-ului autentic.

Salam Rustic

Produs dintr-un mix de carne de porc și vită, Salamul Rustic se remarcă prin mixul de condimente specific și aroma sa deosebită rezultată din afumarea cu lemn natural de fag.

Salam de Vară

Produs din carne de porc și vită, fiert și dublu afumat cu lemn natural de fag, Salamul de Vară este un produs tradițional, care nu lipsește de pe mesele românilor.

Mușchi File

Realizat din carne de porc, fiert și afumat cu lemn natural de fag, Mușchiul file își capătă gustul desăvârșit din mixul specific de condimente.

Mușchi Țigănesc

Mușchiul Țigănesc este mixul ideal dintre cotlet și ceafă de porc. Cele două bucăți de carne sunt legate cu sfoară, condimentate, apoi aromate prin afumarea cu lemn natural de fag.

Salam Bănățean

Produs din carne de porc și vită, combinate cu slănină de porc și condimente tradiționale, Salamul Bănățean este un produs crud-uscat a cărui aromă deosebită este dată de semințele de muștar și de fumul natural de fag.

Salam Sinaia

Salamul Sinaia, votat produsul anului 2018, este un produs cu adevărat nobil, din carne de porc și vită, cu o aromă deosebită, rezultată din afumarea cu fum natural din lemn de fag.

Șuncă Praga

Cu o textură fină și un gust delicat, șunca de Praga de la Cris-Tim este alegerea perfectă atunci când cauți un preparat deosebit. Conținutul slab de grăsimi îl face potrivit pentru cei care vor o gustare ușoară.

Șuncă piept curcan

Datorită conținutului redus de grăsimi, Șunca de Curcan de la Cris-Tim este alegerea perfectă pentru cei care vor să încerce ceva ușor. Produsul este fiert și după afumat cu lemn natural de fag.

Salamul Săsesc

Salamul Săsesc este de referință când vorbim de categoria de salamuri fiert-afumate. Cu o rețetă unică din carne de porc și vită, acesta are o aromă deosebită oferită de mixul de condimente naturale și afumare cu lemn natural de fag.

Șuncă piept pui
Șuncă Praga
Salam Sinaia
Salam Bănățean
Mușchi Țigănesc
Mușchi File
Salam de vara
Salam Rustic
Bacon
Bacon
Salam Rustic
Salam de Vară
Mușchi File
Mușchi Țigănesc
Salam Bănățean
Salam Sinaia
Șuncă Praga
Șuncă piept curcan
Salamul Săsesc
Șuncă piept pui

Antioxidant (Ascorbat de Sodiu)

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul de alterare a cărnii.

Stabilizatori (Difosfați)

Mențin culoarea produsului și au rol în stabilizarea grăsimilor.

Conservant (Nitrit de Sodiu)

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Șuncă Praga

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Salam Sinaia

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Salam Bănățean

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Mușchi Țigănesc

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Mușchi File

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Salam de vara

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Salam Rustic

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Bacon

Gluten Free

Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „fără gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.

Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.

Bacon

Stabilizatori (Trifosfați)

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.

Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor

Antioxidant (Ascorbat de Sodiu)

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul de alterare a cărnii.

Conservant (Acetat de Sodiu)

Are efect antibacterian, oferă aroma specifică si determină păstrarea proprietaților organoleptice

Conservant (Nitrit de Sodiu)

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Salam Rustic

Trifosfati

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.
Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.

Ascorbat de sodiu

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii

Carmine

Se extrage dintr-o sursă naturală comenstibilă și asigură culoarea produsului.

Nitrit de sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Salam de Vară

Difosfați

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.
Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor

Acid Ascorbic

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.

Carmine

Se extrage dintr-o sursă naturală comenstibilă și asigură culoarea produsului.

Nitrit de sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Mușchi File

Trifosfați

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.
Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.

Ascorbat de sodiu

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.

Nitrit de Sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Mușchi Țigănesc

Polifosfați

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.

Eritorbat de Sodiu

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.

Nitrit de sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Salam Bănățean

Acid Ascorbic

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii

Nitrit de sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Salam Sinaia

Acid Ascorbic

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii

Nitrit de sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Șuncă Praga

Difosfați

Mențin culoarea produsului și au rol în stabilizarea grăsimilor.

Ascorbat de sodiu

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii

Nitrit de sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Șuncă piept curcan

Trifosfați

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.
Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.

Ascorbat de Sodiu

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.

Nitrit de sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.

Salamul Săsesc

Trifosfați

Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență.
Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.

Acid Ascorbic

Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul de alterare a cărnii.

Carmine

Se extrage dintr-o sursă naturală comenstibilă și asigură culoarea produsului.

Nitrit de Sodiu

Accentuează culoarea cărnii, oferă aroma specifică și distruge bacteria care provoacă botulismul.